Het team VMA

BEST: Betrouwbaar - Enthousiast - Snel - naar Tevredenheid

MAAK KENNIS MET HET TEAM VMA

Bernardus van Maaren

Bernardus van Maaren

Chief Executive Officer / CEO

Bernardus is hoofdzakelijk bezig met de in- en verkoop van automobielen en verschillende vastgoedobjecten.

Nienke Siekman

Nienke Siekman

Chief Financial Officer / CEO

Na geboren te zijn in Veendam, Internationale handel gestudeerd te hebben in Groningen en Sevilla en mijn carriere begonnen te zijn in Noord-Holland bij drankconcern Diageo en bij Agri concern Syngenta Seeds ben ik alweer een paar jaar terug in het dorp waar mijn leven begon maar nu zonder werkgever.

Het blijft altijd een uitdaging om je te onderscheiden van de rest en tegelijkertijd in de behoeftes te voorzien van onze klanten. Het is leerzaam en dankbaar om elke dag nieuwe mensen te mogen ontmoeten met hun eigen verhaal en levensweg die op een willekeurige tijdstip het (auto)pad van ons kruisen. Mijn ambitie om te groeien en beter te worden in alles wat ik en wij doen zal altijd blijven en mijn dagelijkse inzet zal ik op het hoogst mogelijke niveau blijven uitoefenen.

Jeffrey Kleve

Jeffrey Kleve

In- en verkoop

Jeffrey is bij ons gekomen in 2017 als stagiair, hij volgt momenteel nog de opleiding Junior account manager en is tevens nog werkzaam bij defensie.

Jeffrey is hardwerkende gedisciplineerde man en een ware aanwinst voor Van Maaren. Wij zien hem dus ook niet al stagiaire maar als volwaardige medewerking de deze onderneming als geen ander kent en zijn steentje daar met veel enthousiasme aan bijdraagt.

Jeffrey is niet alle dagen aanwezig gezien zijn andere verplichtingen bij Defensie maar wij hopen hem snel wat meer dagen bij ons te hebben.

Zelfstandig ondernemers
Van Maaren Auto'sAls VOF doen wij aan in- en verkoop van grotendeels degelijke exclusieve Duitse automerken maar ook andere merken die kwalitatief hoog in het vaandel staan, omdat wij open staan voor elke vorm van inruil naast personenauto’s verkopen en handelen wij ook in andere voertuigen en motoren.
Bernardus en Heidi zijn ooit begonnen met auto-zoekopdrachten voor vrienden en kennissen. Al snel daarna creëerden ze ook een kleine voorraad. Met name door de handel in bijzondere auto’s voor de sportwereld groeide de voorraad aanzienlijk. In het voorjaar van 2007 was Van Maaren Auto’s officieel een autobedrijf.

Het Team van Maaren Auto’s
In 2009 waren er meer dan 225 auto’s verkocht en na dit economisch crisisjaar overleefd te hebben, is dit aantal in 2010 bijna geëvenaard. In 2011 en 2012 werd de focus voornamelijk gelegd op het vergroten van de naamsbekendheid en het verbeteren van de bedrijfslocatie. 7 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een VOF met als vennoten Bernardus van Maaren en Nienke Siekman aangevuld door Martin Oosterhuis, een team waarbij een flinke dosis motivatie niet ontbreekt. We zijn volop bezig om niet alleen de aantallen te leveren maar ook de bijbehorende kwaliteit in het exclusieve segment. Het succes tot nu toe heeft ons overtuigd dat we vast moeten blijven houden aan onze uitgangspunten:

  • persoonlijke belangstelling
  • meer dan 100% inzet
  • enthousiasme
  • betrouwbaarheid

Uw wens is onze vervulling
We hebben een selectief assortiment verrassende auto’s van exclusief tot low budget. Wij zijn u graag behulpzaam met de Nationale Auto Pas (ter controle van de km registratie), verschillende vormen van garantie, flexibele openingstijden (op afspraak) en zoekopdrachten.

Van Maaren Auto’s!
Voor onderhoud, APK-keuringen en garantie werken wij nauw samen met diverse dealers en garagebedrijven uit de regio. Geen autowens is ons te gek. Wij brengen ze graag in vervulling voor u. Wij zien uw wensen met plezier tegemoet!

Met vriendelijke groeten,
Team van Maaren Auto’s

(H)EERLIJK DOOR DE BOCHT

Back to top